Menukaart (start woensdag 6 juni )

Gerechten
 
 Soep van avocado, rundstartaar, ijs van graanmosterd, kroket van tomaat mozzarella
 Ceviche van zalm, dashi, sesame en kafir limoen
 Open ravioli met babykreeft, jus van munt en kokos, gepickelde rode ui
 Tortellini met ricotta en paprika, gebakken langoustine, scheermes en vissoep *
 Kort gebakken tonijn, gewokte groente, geplette aardappel met olijfolie, vinaigrette van tomaat
 Viennoise van zonnevis, aardappelpuree met handgepelde grijze garnalen, jus van strandkrabben *
 Focacciatoast met gegrilde groente, gebakken filet van hoevekip, kippenjus en Gorgonzola
 Filet van lam uit Lozère, marokkaanse kruiden, handgerolde couscous, gekonfijte citroen en yoghurt *
 Gebakken Australische rundentrecote, champignons de Paris, dooierzwam en jonge wortel
 Gebakken pluma Iberico bellota, groentejus met erwt, tuinboon en artisjok, samosa met gelakte rib, koolrabi

 

Desserten
 
 Meringue, pistachecrème en bosaardbeien, ijs van aardbei
 Millefeuille van moscovadosuiker, rode vruchten, ijs van citroenverbena
 Tompoes van kersen, amarenakers en kriekenbier

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT