Menukaart (start woensdag 11 juli )

Gerechten
 
 Tomatenmix met burrata, gazpacho en schuim van pesto
 Vitello tonnato
 Blinis met ratatouille, canneloni van tonijn en langoustine, olie van lavas *
 Opgevulde, gebakken tongfilet, mosselen en gefruite sardine
 Vispannetje *
 Puree van bouillabaisse, babykreeft, jus van kreeft met citroenverbena, groente tagliatelle
 Crème brûlée van tomaat, salade van knolselder, naaldboontjes en artisjok, gebakken ganzenlever
 Opgevulde hoevekip met Scamorza en Savora mosterd, humus en sambal van komkommer
 Caponata met gegrilde rundentrecote, gegrild slahart en chimichurri
 Gegrilde picanha van Wagyu, huisgedroogde tomaat, notensla en "beurre café de Paris" *

 

Desserten
 
 Rode vruchtensalade, coulis van rode wijn, baba au rhum met vlierbloesem, ijs van rode vruchten
 Brusselse wafel met mascarpone en blauwe bes, salade van stekelbes, ijs van citroengeranium
 Hoorntjes met chocolade en kalamansi, salade van rode en witte bes, ijs van chocolade

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT