Menukaart (start woensdag 24 januari)

Gerechten
 
 Gemarineerde tonijn met kamschelpvruchten, zee-egel, sambai en yuzu
 Marokkaanse salade van aubergine met lauwe kreeft, pesto van munt *
 Vissoep op Thaise wijze
 King krab en gebakken Sint-Jakobsvrucht, ravioli met ricotta en paprika *
 Pladijs colbert, lavasboter, shiitake en prei, garnalenpuree
 Gepocheerd ei met fondue van Cevenne ui, aardappelmousseline en zwarte wintertruffel **
 Opgevulde parelhoen met citroen en salie, groene kool
 Lamsbout uit Lozère gerookt met tijm, risotto met gorgonzola, salade van artisjok met chorizo
 Filet van duif, bout met gember, Perkse witloftaart, gepekelde groente en mosterdkaviaar
 Gebakken rundsentrecote, geplette aardappel met pickles en knolselder

 

Desserten
 
 Chocolademoelleux, warme chocolademousse van karamel, vanille-ijs
 Citrussalade met sorbet van bloedsinaas
 Neuzenbol met mascarpone, duindoornbes en tamarillo

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • kaart-17-fazant-6.jpg
  • kaart-17-jakob-2.jpg
  • kaart-17-karameltaart.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-krab-2.jpg
  • kaart-17-paling-2.jpg
  • kaart-17-pluma-1.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg
  • kaart-17-zwezerik-6.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT