Menukaart (start donderdag 21 oktober)

Gerechten
  • Carpaccio van Sint Jakobsvrucht, salade van puntarelle, kroket van aardpeer en gerookte paling
  • Huisgemaakte linguini met kingkrab en butternut, Royal Belgian Caviar platinum, schuim van vissoep *
  • Gegrilde kingfish met tomatenfondue en mousseline van basilicum
  • Gebakken rog met puntpaprika, ratatouille van wintergroente, saus van rode curry
  • Filet van fazant Brabançonne, Perks witlof opgevuld met fazant, San Danielle ham en mousseline
  • Gebakken patrijs, millefeuille van aardappel, lardo en Perks witlof, groene kool, spruitjes en gekonfijte bout
  • Gebakken filet van hert, rode kool, aardappelkroket, hertenvlees royal met schuim van schorseneer, kruidensaus
  • Filet van haas harlekijn, jonge wortel en kweepeer, crumble van peperkoek, gratin van knolselder
Nagerechten
  • Krokante vanillewafel, gegrilde mango en karameltoffee, ijs van vanille met karamel
  • Moeulleux met ijs van banaan, gel van passievrucht
  • Huisgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus "Guanaja" en slagroom
  • Kaasplankje

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT