Menukaart (start woensdag 29 januari)

Gerechten
Tataki van tonijn met avocado, radijs, dashi en zwarte sesame
Carpaccio van Sint Jakobsvrucht, gebakken Sint Jakobsvrucht met zeste van sinaas en basilicum
Gebakken filet van tarbot, handgepelde grijze garnalen, aardappelmousseline en barba di frate *
Tongrolletjes met Parijse paddenstoelen en prei, saus van gekonfijte citroen
Gegratineerde king krab met aubergine *
Gekonfijte duif en eend, soep van aardpeer en morieljes
Linguine met ossenstaart, zwezerik en zwarte truffel *
Saltimbocca van parelhoen met mozzarella en San Danielle ham, Perks witlof en gnocchi van butternut
Australische rundentrecote met chimichurri en patatas bravas
Gebakken kangoeroe met chili con carne
 
Desserten
Crème brûlée van neuzekes, sorbet van limoen
Appelstrudel met ijs van rum en rozijnen
Gemarineerde mango, roomijs van lychee
Dame blanche

Kaasbordje ( wijntip: met een glaasje notenwijn € 7,00 )

  

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT