Menukaart (start woensdag 12 december )

Gerechten
 
 Carpaccio van Sint Jakobsvrucht, humus, sushi met mierikswortel, nems van king krab
 Gerookte en gemarineerde zalm, panna cotta van groene kruiden, broodkrokant van venkelbrood met spelt
 Kort gebakken tonijn "Niçoise"
 Oester perle blanche "Utah Beach", sabayon en Belgische kaviaar platinum **
 Gebakken tongfilet, stoofpot van kreeft, knolselder en Perks witlof, saus van strandkrabben *
 Gebakken varkensfilet "Duroc d'Olives", zandwortel, pommes dauphines, samosa van pulled porc, witte kool en spek
 Opgevulde parelhoen, geplette aardappel "raclette", mosterdsaus
 Gebakken Australische rundentrecote, stoofpot van wintergroente en rozemarijn
 Krokant gebakken kalfszwezerik, Perks witlof, béarnaise en gekonfijte sjalot *
 Gebakken lamsbout uit Lozère, ratatouille, gratin dauphinois, saus van rode curry

 

Desserten
 
 Banana split
 Crème brûlée van tonkaboon, kiwi en mousse van witte chocolade
 Moelleux van bittere chocolade, rode pompelmoes, ijs van steranijs

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT