Menukaart (start woensdag 11 maart)

Gerechten
Cocktail van handgepelde grijze garnalen en buffel mozzarella
Gerookte caponata met kort gebakken tonijn, ansjovis, soep van avocado
Ravioli met buffelricotta, munt, gekonfijte citroen, king krab en blanke botersaus met yuzu *
Wilde zeebaars met asperges uit Tremelo, geplette aardappel
Aspergetoppen uit Tremelo, morieljes, Jamon Ibérico Bellota 36 maanden, gepocheerd kwarteleitje *
Suprème van Mechelse koekoek, saus van chardonnay azijn, bloemkool en broccoli
Filet van konijn met pruimen, spitskool, vol au vent van konijnenbil en kalfszwezerik
Kalfsentrecote met verse erwten en cevenne ui, saus met Madeira, gebakken rijst met kalfswang
Krokante filet van lam uit Aveyron, jonge wortel en tuinbonen *
Spelt quesadilla met pulled porc en Brie de Meaux
 
Desserten
Mascarpone en mousse van framboos, ijs van framboos
Belgische aardbeien, witte chocolade, ijs van Mojito
Taartje met advocaat en karamel chocolade, ijs van advocaat
Dame blanche

Kaasbordje ( wijntip: met een glaasje notenwijn € 7,00 )

  

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT