Menukaart (start woensdag 17 juli )

Gerechten
 
 Tartaar van tonijn, panna cotta van avocado, ponzu en sesame

 Boekweitblinis met gerookte zalm en mierikswortel

 Rundstartaar met Belgische kaviaar "Patinum", gefrituurd kwarteleitje *
 Gepocheerde kabeljauw, coulis van waterkers, brokkelkaas en bouchot mossel
 Opgevulde schartong met geitenkaas, gegrilde courgette, geroosterde paprika
 Kingkrab met gebakken bospaddenstoelen en slaharten *
 Ravioli van kreeft, schuim van buffelricotta, zomertruffel *
 Gebakken kangoeroe, panaché van zomergroente, schuim van parmezaan, gekonfijte citroen 
 Gebakken rundsentrecote, tarte tatin van aubergine en tomaat
 Saltimbocca met taleggio en venkelsalami, artisjok, olijf en naaldboontjes

 

Desserten
 Café glaçé
 Meringue van violet en passievrucht, rode vruchten, sorbet van mojito
 Millefeuille van chocolade en bosbes
 Dame blanche

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT