Menukaart (start vrijdag 31 augustus )

Gerechten
 
 Meringue van tomaat, handgepelde grijze garnalen en avocado, tomatensalade coeur de boeuf
 Gebakken langoustine, ceviche van makreel, humus met munt, gepickelde groente, tomatencompote *
 Krokant gebakken filet van sardine, ratatouille, gnocchi met basilicum, vinaigrette van shiso
 Kroket van king krab met Perks witlof, bloemkool en schuim van krab
 Geplette aardappel blackwell, Prosciutto di Modena DOP
 Halve kreeft, warme salade van naaldboontjes, broccoli, romaresca en artisjok, jus van citroenverbena en oester *
 Op vel gebakken filet van snoekbaars, risotto met mosselen en citroengras
 Gebakken rundentrecote, girolles, groente panaché, kruidenvinaigrette
 Krokant gebakken kalfszwezeriken op Thaise wijze, zandwortel en jonge wortel *
 Varkenswang met ras el hanout, millefeuille van aubergine, courgette en tomaat, morcon Iberico bellota

 

Desserten
 
 Cake van amandel, panna cotta van cavaillon meloen, sorbet van yoghurt en blauwe bes
 Macaron met mousse van witte chocolade, bosarrdbeien en vanille-ijs
 Crème brûlée van vijgen, wijnnectarine, taart van vijgen en crème van pistache

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT