Menukaart (start woensdag 11 december )

Gerechten
 
 Cannelloni van rundstartaar met avocado en groene kruiden
 Toast van kreeft, gerookte kip en Pas de Rouge, aubergine en kroket van kreeft *
 Geplette ratte aardappel met rivierpaling en paddenstoelen
 Sint Jakobsvrucht en prei op Vlaamse wijze, espuma van aardappel, handgepelde garnalen, krokant brood
 Gebakken langoustine, rigatoni met buffelricotta, puntpaprika en parmezaan *
 Gebakken filet van pladijs, jonge wortel, dooierzwam en saus van lavas
 Gebakken duif uit Steenvoorde, lardo aardappel met groene kool, mousseline van geitenkaas
 Opgevulde Belgische maïskip, kroket van gember en honing, pastinaak, rösti met San Danielle ham
 Gebakken rundsentrecote, gegrilde zoete aardappel en wintergroente, mousseline van pickles
 Krokant gebakken kalfszwezerik, Gorgonzolarisotto en Perks witlof *

 

Desserten
 Panna cotta van Guanaja chocolade, tuile van moscovadosuiker, soep van mandarijn en kalamansi
 Exotische vruchtensalade, ijs van banaan, sabayon van pisang, kruidenmadelein
 Brownie met ijs van karamel, espuma van advocaat
 Dame blanche

 Kaasbordje ( wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00 )

  

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT