Menukaart 

Gerechten
  • Gemarineerde filet van corvina, salade van wortel, selder en avocado, karnemelk en daslook
  • Jamon Iberico Bellota 60 maanden, focaccia, tomatenmix met burratina, aspergesalade *
  • Ravioli van king krab, lamsoor en groene kruiden *
  • Gegrilde babykreeft, parelcouscous, schuim van bouillabaisse 
  • Gebakken tonijn, gnocchi met groene kruiden, peterseliepesto en gedroogde tomaat
  • Opgevulde hoevekip met salie en brie, citroenrisotto, stoofpot van huisgemaakte pickles
  • Gegrilde Iberico Bellota presa, asperges, artisjok, puntpaprika, tomaat, gremolata en amandelkroket
  • Graangevoederde Black Angus, Siciliaanse caponata, saus van balsamico
Nagerechten
  • Millefeuille van aardbeiensorbet en citroensorbet, framboosaardbei
  • Bros van chocolade met framboos en mascarpone
  • Huisgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus "Guanaja" en slagroom
  • Coupe Colonel
  • Kaasplankje

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT