Menukaart (start donderdag 17 september)

Gerechten
  • Drie maal tonijn
  • Warme en koude bereiding van Sint Jakobsvrucht met prei en broccoli
  • Gepocheerde filet van zeetong met oester, wei, bergamot en kropsla *
  • Risotto vongole, gebakken snoekbaars, gedroogde honingtomaat
  • Ravioli met kreeft en zalm, tomatenfondue, buffelricotta, saus van bouillabaisse
  • Opgevulde Mechelse koekoek, bloemkool en lavas, saus van chardonnay azijn
  • Speenvarken met artisjok en pompoen, ratte aardappel en pesto
  • Bavette d’aloyau van wagyu, shitaki, enoki, lenteui en shiso, thaise runderwang *
Desserts
  • Crème brûlée van citroenverbena en witte chocolade, ijs van cavaillon
  • Chocoladebrownie met mascarpone en advokaat, mango
  • Huisgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
  • Kaasplankje

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT