Menukaart (start woensdag 17 oktober )

Gerechten
 
 Tataki van tonijn, salade van couscous, dashi en duindoornbes
 Halve kreeft met tomatenfondue, burrata en basilicum *
 King krab en lente-ui, gepocheerd ei met knolselder, eekhoorntjesbrood *
 Gebakken Sint Jakobsvrucht, butternutpompoen, yuzu en groene kool
 Gefruite saltimbocca van kabeljauw, Scamorza en San Danielle ham
 Op lage temperatuur gegaard buikspek, béarnaise, gegrilde bloemkool en zwarte sesame
 Filet van fazant, witte kool, vol-au-vent van fazant en kalfszwezerik, saus op Oosterse wijze
 Gebakken Australische rundentrecote, structuren van Perks witlof
 Filet van hert met Japanse vijfkruidenmix, stoofpot van hertewang
 Filet van haas en zure room, civet van haas met aardappelmousseline, ratatouille van bospaddenstoelen

 

Desserten
 
 Chocolademousse cru sauvage, gemarineerde banaan en passievrucht, ijs van banaan
 Mangotaartje met meringue
 Sponscake van yoghurt, kaastaart met limoen, espuma van Gin fizz

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT