Menukaart (start woensdag 20 februari )

Gerechten
 
 Rundstartaar met wortel en kafirlimoen, tagliatelle van asperges, avocado, mayonaise van rode biet
 Carpaccio van "Joyn tomaat", gebakken zeebarbeel en geitenkaas
 Op vel gebakken Schotse zalm op Vlaamse wijze, hoppescheuten uit Poperinge en groene kruiden *
 Asperges uit Tremelo, honingtomaat, jamon iberico bellota, mousseline van basilicum *

 Calamarata met ricotta, puntpaprika, gebakken langoustine, saus van parmezaan *

 Risotto met groene kruiden, gebakken Sint Jakobsvrucht en beukenzwam
 Gebakken rundsentrecote, citroengras en handgerolde couscous
 Gebakken jonge duif uit Anjou, groene groente, morieljes en hazelnoot, gekonfijte bil
 Pulled lamb, pannenkoek van kikkererwt, uienconfituur en chutney
 Mechelse koekoek "Malai Tikka", Perks witlof en groene kool, schuim van groene curry

 

Desserten
 
 Citroen met Belgische aardbeien
 Panna cotta van vanille uit Madagascar, karamel en sponge cake
 Melo cake met chocolademousse

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT