Menukaart (start woensdag 23 oktober )

Gerechten
 
 Spiegel van strandkrabben en cresson, tartaar van tonijn, avocado en krokant brood
 Terrine van ganzenlever met patrijs, peer en amandel *
 Oesters uit Oostende, sabayon van vermouth, zure room, Avruga kaviaar *
 Gebakken koningspoon, verse pasta met paprika, gerookte paling en grijze garnalen
 King krab, brandade van kabeljauw met pijpajuin *
 Gebakken Sint Jakobsvrucht, aardappelpannenkoek, broccoli, spek en olijf
 Stoofpot van fazant "Fine Champagne", Perks witlof, spruiten en bospaddenstoelen
 Gebakken graangevoederde rundsentrecote, gebakken geplette aardappel, knolselder en Perks witlof
 Gebakken filet van hert, butternut pompoen en groene kool, kroket van hertenwang
 Filet van haas met pastinaak, rode kool en pommes dauphine

 

Desserten
 Chocolade moelleux, ijs van speculaas
 Crème brûlée van peer, kroket van chocolade
 Panna cotta van mandarijn, mangosalade, roomijs van mandarijn
 Dame blanche

 Rozijnentoast met Vacherin Mont d'Or, doyenne peer

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

  

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT