Menukaart (start woensdag 4 september )

Gerechten
 
Gemarineerde kabeljauw, groene groente, inktvissalade en ponzu
Bruschetta met tomaat uit de Provence, tagliata van Noorse kreeft *
Geplette aardappel met kappers en olijven, gegrilde tonijn, kokkels en pikante tomatensaus
Gebakken langoustine, ravioli van knolselder en 1000 dagen brokkelkaas *
King krab, mergpompoen met parmezaan *
Risotto met artisjok, gebakken staartvis en bospaddenstoelen
Kipschnitzel met limoen en lamsoren
Thaise stoofpot met lamsfilet en koriander 
Opgevuld varkenshaasje met San Daniele ham en buffelmozzarella, tomatensla "Coeur de boeuf", samosa van gelakte varkensrib
Tagliata van kalfsentrecote met gegrilde groente

 

Desserten
 Ijs van tiramisu, salade van Leopold druiven
 Salade van meloen, ijs van "Lazy red cheeks"
 Gouden bal met witte en donkere chocolademousse, gel van duindoornbes
 Dame blanche

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT