Menukaart (start woensdag 10 april )

Gerechten
 
 Rode ui gevuld met koolrabi, handgepelde grijze garnaal, mousseline van geitenkaas, groente nem, tomatensabayon met basilicum
 Mousse van ganzenlever met amarenakerss, ijs van sjalot in rode wijn
 Asperges uit Tremelo, gepocheerd ei, morieljes en king krab *
 Tortellini met groene groente en munt, gebakken langoustine *

 Gebakken zeeduivel met asperges, saus van paling in 't groen

 Kreeft met gebakken rijst en béarnaise van kreeft
 Opgevulde parelhoen met kokosrijst en zachte curry
 Koninginnenhapje met kalfszwezerik en jamon iberico bellota *
 Gebakken lams carré met rösti en artisjok, kroket van lamsschouder
 Gebakken rundentrecote, mosterdpuree

 

Desserten
 
 Amandelcirkel met gariguette aardbei en rabarberijs
 Framboos met witte chocolade en mascarpone
 Crème brûlée van chocolade, mangosalade met kersenijs

 Kaasbordje (wijntip: met een glaasje notenwijn € 6,00)

 

 

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT