Menukaart (start donderdag 9 juli)

Gerechten
  • Mousse van gerookte paling met avocado en komkommer
  • Carpaccio van tomaat met gazpacho, ijs van basilicum, schuim van buffelburrata, warme cocktail met handgepelde garnaal
  • Op de plancha gebakken langoustine met lookolie, geplette aardappel, salade van coeur de boeuf tomaat *
  • Ravioli van buffelricotta, Belgische kaviaar, gebakken zeetong, groene groente, schuim van parmezaan*
  • Warme salade van couscous met halve babykreeft, tomatensaus met cognac
  • Gebakken filet van lam en pulled lam, tuile van oude Gruy√®re, jonge wortel, pesto van lavas en schuim van yoghurt
  • Australische rundsentrecote, lardo aardappel, snijbonen en krokante kruidensla
  • Stoofpot van gelakte varkensrib met zuiderse groenten, gebakken filet van Ibericovarken
Desserts
  • Panna cotta van witte chocolade, perzik en citroenverbena, roomijs van perzik, gemarineerde rode stekelbes
  • Bros van framboos, meringue van bramen, opgevulde framboos met macadamianoot, kogel van framboos en rood fruit
  • Dame blanche
  • Kaas

  • Foto-2-06-18-18-32-56.jpg
  • Foto-2-06-18-18-43-51.jpg
  • kaart-17-konijn-3.jpg
  • kaart-17-rog-7.jpg
  • kaart-17-runf-3.jpg
  • kaart-17-tataki-tonijn-.jpg

logo-greenroom-DEFINITIEF-TRANSPARANT